Na prireditve varno in ugodno z vlakom: dodatni nočni vlak med Ljubljano in Mariborom

click

click here Poletna sezona prireditev prinaša v kraje ob železniški progi Ljubljana - Celje - Maribor tudi dodatno nočno vlakovno povezavo. Od nedelje, 10. junija, in vse do nedelje, 23. septembra, se boste lahko iz Ljubljane proti štajerski prestolnici in obratno, vsak dan odpeljali z dodatnim poletnim nočnim vlakom. 

click Poletni nočni vlak odpelje http://www.gls.blinkbeta.com/confession/kupit-zakladki-amfetamin-v-suhom-loge.html iz Ljubljane ob 0.45 in pripelje Видео канала Alinka Malinka Tv, Смотреть онлайн v Maribor ob 3.01, ustavlja pa tudi na postajah Ljubljana Polje, Ljubljana Zalog, Litija, Zagorje, Trbovlje, Zidani Most, Laško, Celje, Poljčane in Pragersko.

http://www.maquimacperu.com/encourage/zakladki-metodon-v-kurtamishe.html http://www.fason3dbaski.com/exterminate/kupit-marihuana-livni.html Iz Maribora, pa bo poletni nočni vlak odpeljal ob 1.15 in pripeljal http://pervazite.net/troops/reagent-v-blagoveshenske.html v Ljubljano ob 3.34 in bo prav tako ustavljal na vmesnih postajah.

купить Герман Краснознаменск ShamaRC обход блокировки Podroben vozni red:

enter site Podroben vozni red si lahko ogledate v iskalniku voznega reda.

http://winstars.win/viper/kupit-metod-korenovsk.html enter Več informacij o ponudbi Slovenskih železnic dobite tudi:

  • v Infocentrih Koper, Ljubljana, Celje in Maribor,
  • po tel. št 1999, pri čemer je cena klica iz omrežja Softnet 0,91 evra z vštetim DDV; ceno klicev iz drugih omrežij določajo drugi operaterji,
  • po elektronski pošti Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..