Na Sziget, v Budimpešto že za 9 evrov

http://pistolesi.fr/conviction/moskva-ryazanskiy-kupit-zakladku-mq-cocaine-mexico.html Kot je že običajno, bo tudi letošnji Хургада купить Скорость a-pvp Sziget potekal na enem od budimpeštanskih otokov, koncerti pa bodo na različnih odrih. http://usrpo.net/allow/kalach-na-donu-kupit-zakladku-shishki-white-widow.html Več o tem najdete na spletni povezavi - szigetfestival.

Tudi letos je organizatorjem uspelo pritegniti številne svetovne glasbene zvezde, ki bodo v madžarsko glavno mesto tudi letos pritegnile veliko množico oboževalcev.

follow url Več o programu lahko poiščete na - szigetfestival.com.

Prenočišča:

follow Na spletni strani https://szigetfestival.com/en/accommodation, lahko uredite vse formalnosti okoli nastanitve v festivalskem kampu, če se odločite dan, dva ali morda ves teden preživeti na festivalu.

Do Budimpešte že za 9 evrov

Do madžarske prestolnice se lahko zapeljete z vlakom že od 9 evrov! natančen vozni red in cene vlakov si lahko ogledate na povezavi - Budimpešta.

Kako do središča dogajanja?

Na spletni povezavi https://szigetfestival.com/en/festival-info#!/640/arriving-by-train, lahko preverite organizatorjeve predloge kako najlažje in najhitreje od železniške postaje do središča dogajanja.

Več informacij o ponudbah Slovenskih železnic najdete na: