Varstvo osebnih podatkov SŽ-PP

here

enter V podjetju SŽ-Potniški promet, d.o.o. se zavedamo in spoštujemo zasebnost naših strank, zato z njihovimi osebnimi podatki ravnamo odgovorno, pazljivo in skladno z v Republiki Sloveniji veljavnimi predpisi ter internimi akti družbe.

Привыкание к лекарственным средствам Dostop do osebnih podatkov je dovoljen le pooblaščenim zaposlenim in pogodbenim obdelovalcem, v obsegu in z namenom, ki je nujno potreben za nemoteno izvajanje delovnih procesov, zagotavljanje storitev družbe in izpolnjevanje pravic in obveznosti iz sklenjenih pogodbenih razmerij s stranko.

source site follow url Pooblaščena oseba za varstvo osebnih podatkov

Зависимость от метадона, метадоновая ломка Podjetje SŽ-Potniški promet ima osebo pooblaščeno za varstvo osebnih podatkov, ki je dosegljiva po elektronski pošti na naslovu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. oz. navadni pošti na naslov:

http://bezendo.com/repute/kupit-narkotiki-v-chehe.html Slovenske železnice, d.o.o.

http://gottadancestudio.com/investment/kupit-tverdiy-krasniy-sulin.html Kolodvorska 11

source site 1506 Ljubljana

http://lotg.co/rifle/kupit-keks-volchansk.html s pripisom »za pooblaščeno osebo za varstvo osebnih podatkov«.

http://tresnobautjaya.com/lawful/ekstazi-v-koryazhme.html Posamezniki, na katere se nanašajo osebni podatki, lahko s pooblaščeno osebo za varstvo podatkov sami stopijo v stik glede vseh vprašanj, povezanih z obdelavo njihovih osebnih podatkov in uresničevanjem njihovih pravic na podlagi veljavnih predpisov, ki urejajo varstvo osebnih podatkov.

http://trade.bcasekuritas.co.id/misery/kupit-lsd-v-sarapul.html