Z vlakom na Ledeno fantazijo

Že tako bogato ponudbo praznične Ljubljane bo letošnjo zimo dopolnila Ledena fantazija, pravljično drsališče v parku Zvezda. Od 25. novembra 2017 do 7. januarja 2018, boste obiskovalci lahko uživali na več kot dva tisoč kvadratnih metrih drsalnih površin. 

Športno-rekreativni in zabaviščni objekt je namenjen vsem generacijam, in to tako izkušenim drsalcem kot tistim, ki boste na drsalkah stali prvič. Če sodite med slednje, se boste gotovo razveselili šole drsanja, prav tako pa tudi možnosti izposoje drsalk. Organizatorji so pripravili tudi praznično gostinsko ponudbo in pester zabavni program. 

Brezplačna izposoja drsalk za potnike z vlakom

Drsalke si boste lahko brezplačno izposodili vsi, ki se boste na drsanje na ljubljanski Zvezdi namenili z vlakom. Ob izposoji boste samo predložili vozovnico, s katero ste pripotovali, in - seveda - vstopnico za prireditev.

Za otroke do 6. leta starosti bo vstop prost, prav tako bo brezplačna tudi izposoja čelad.

Z vlakom brezplačno na četrtkove matineje za najstnike in glasbene večere

Na Ledeni fantaziji bodo vsak četrtek med 15.00 in 17.00 matineje za najstnike, med 19.00 in 20.00 ter med 20.30 in 21.00 pa bodo na njej glasbeni večeri. Vsem, ki se boste na te prireditve namenili z vlakom, Slovenske železnice podarjamo brezplačne vozovnice do Ljubljane in nazaj. Na katerem koli prodajnem mestu SŽ predložite vstopnico za prireditev in prejeli boste povratno vozovnico – za dan potovanja, za katerega imate vstopnico (ponudba velja za redne vlake, ki vozijo po veljavnem voznem redu). 

Nakup vstopnic

Vstopnice za prireditve lahko kupite spletni strani www.ledenafantazija.si, kjer dobite tudi več informacij.