Na Muzikal Mamma Mia z vlakom

Muzikal MAMMA MIA oživlja glasbeno zapuščino legendarne švedske skupine ABBA. Vse od njegove premiere leta 1999 na West Endu v Londonu, si ga je v več kot 40 državah in 170 mestih po vsem svetu ogledalo več kot 54 milijonov ljudi.
Romantično zgodbo polno optimizma in življenjske energije, ki se odvija na grškem otoku, pod režiserskim vodstvom Juga Radivojevića, na odru izvaja pisana 41-članska zasedba: Simona Vodopivec Franko, Lea Bartha Pesek, Alenka Godec, Damjana Golavšek, Uroš Smolej, Gojmir Lešnjak – Gojc, Marjan Bunič, Matjaž Kumelj ter mnogi drugi.

Zapeljite se na ogled predstave z vlakom! Če kupite vstopnico za koncert preko spleta  - Mamma Mia ali v Infocentrih Slovenskih železnic, si zagotovite  50 odstotni popust za enosmerno oziroma povratno vozovnico od vseh postaj na območju Slovenskih železnic, do postaje kraja, kjer bo koncert.

Več o voznih redih vlakov najdete na www.slo-zeleznice.si

Kraji in datumi koncertov:

Sežana, 13. oktober.

Črnomelj, 20. oktober,

Celje, 1. november,

Medvode, 5. november.

Več informacij o ponudbi Slovenskih železnic dobite še:
v Infocentrih Koper, Ljubljana, Celje in Maribor,
na potniških blagajnah,
po tel. št 1999, pri čemer je cena klica iz omrežja Softnet 0,91 evra z vštetim DDV; ceno klicev iz drugih omrežij določajo drugi operaterji,
po elektronski pošti Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..