Na Metaldays s 50 % popustom

Na  http://spb.t-p-r.ru/prescription/uglegorsk-kupit-zakladku-gidroponika-afgan-kush.html tradicionalno druženje metalcev ob zvokih svetovno znanih metal skupin, kot so http://pawelkapuscinski.pl/art/moskva-otradnoe-kupit-zakladku-marihuana-girl-scout-cookies.html Fleshgod Apocalypse, Pro Pain, Bombus, Satan, Gloryhammer, Battlecross, Stormzone, North, Nervochaos, Phantasmagoria, Overoth, Infest in Zix in drugi, ki bo potekala source url od 22. do 28. julija na sotočju v Tolminu se brezskrbno in poceni odpeljite z vlakom. 

50-odstotni popust

Vstopnice za prireditev lahko kupite v Infocentru na železniški postaji v Ljubljani, Celju, Kopru in Mariboru, zraven pa vam bomo priložili še bon za Среднеколымск купить Марихуана [Girl Scout Cookies] 50-odstotni popust za potovanje z vlakom, katerega lahko izkoristite za vožnjo na prireditev. Izstopna postaja je Most na Soči, prizorišče pa je oddaljeno cca 4 km. 

Vstopnice

Za tedensko vstopnico boste odšteli 165,50 evra z vključenim kampiranjem, za dnevno vstopnico pa 64,90 evrov.

Prevoz do prizorišča

Za vse potnike, ki bodo prišli na MetalDays z vlakom, do postaje Most na Soči, se lahko (proti doplačilu) iz železniške postaje do 4km oddaljenega festivalskega prizorišča zapeljete z Markun Shuttle. Prevoz na festival si lahko rezervirate na spletni strani : https://www.markun-shuttle.com/en/event-transfers/metaldays-2018.html.

Vozni red: 

Vozni red vlakov, si lahko ogledate na: follow http://www.slo-zeleznice.si/sl/potniki/vozni-redi  

Več o prireditvi:  http://misterkom.ru/outlet/moskva-vostochniy-kupit-lsd-25-hq-250mkg.html http://www.metaldays.net/ 

Vse podrobnejše informacije o voznih redih in popustih dobite tudi:

• v Infocentrih Koper, Ljubljana, Celje in Maribor,

• na potniških blagajnah,

• po tel. št 1999, pri čemer je cena klica iz omrežja Softnet 0,91 evra z vštetim DDV; ceno klicev iz drugih omrežij določajo drugi operaterji,

• po elektronski pošti Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..