Na Goro Rocka s 50-odstotnim popustom

go

here Od petka, 22. junija, do nedelje, 24. junija, se bo na Šentviški planoti (v bližini Tolmina) »treslo« v ritmih rocka s številnimi odličnimi skupinami iz Slovenije in drugod.

Kot vsako leto pa boste v objemu idilične pokrajine lahko uživali tudi ob pestrem dodatnem programu (športni, kulturni in zabavni dogodki) in sedaj že tradicionalnemu стаф в Реже brezplačnemu kampiranju. Organizatorji festivala vsako leto poskrbijo tudi za dobrodelnost, saj je celoten izkupiček festivala namenjen lokalni skupnosti in posameznikom. 

Vstopnice

source Za vstopnico boste odšteli 30 evrov. Kampirali pa boste brezplačno.

50-odstotni popust

http://studios.od.ua/total/spays-v-holme.html Vstopnice za festival lahko kupite v Infocentru na železniški postaji v Ljubljani, Celju in Mariboru. Ob tem boste prejeli še bon za 50-odstotni popust za potovanje z vlakom, ki ga lahko izrabite za vožnjo na prireditev. Z vlakom se boste odpeljali do Mosta na Soči, s tamkajšnje železniške postaje pa s posebnim avtobusom do štiri kilometre oddaljenega prizorišča festivala. Odhod avtobusa v petek 21. junija iz železniške postaje Most na Soči do prizorišča, bo ob 18:15. 

Vozni red 

От передозировки каких таблеток умирают: список самых опасных Vozni red vlaka si lahko ogledate v iskalniku voznega reda: http://www.slo-zeleznice.si/sl/potniki/vozni-redi.

Nastopajoči 

http://www.leatherwoodorchard.com/illness/kupit-gera-tarusa.html MI2, Big Foot Mama, Elvis Jackson, Zablujena generacija, Brkovi, Nude, Avven in drugi…

Več o nastopajočih in programu prireditve, si oglejte na uradnem spletnem naslovu organizatorja: http://www.gorarocka.si

Dodatne informacije

get link Vse informacije o voznem redu vlakov in ponudbah ter cenah železniškega prevoza dobite:

  • v infocentrih Koper, Ljubljana, Celje in Maribor,
  • na potniških blagajnah,
  • po e-pošti: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.,
  • po telefonu, na telefonski številki 1999.

купить жидкий экстази Тосно