Na Volkswagen 22. Ljubljanski maraton 30 odstotkov ceneje

Naj bo vaša pot na tradicionalni Volkswagen 22. Ljubljanski maraton sproščena, brez iskanja parkirnih mest! Železniška postaja Ljubljana je v neposredni bližini. 

Na maraton gremo z vlakom 30 odstotkov ceneje

Na maraton se brezskrbno in brez iskanja parkirnih mest zapeljite z vlakom. Povratna vozovnica bo, tako kot vsak konec tedna cenejša za 30 odstotkov. 

Cena in vozni red vlakov

Vse podrobnosti o cenah, voznih redih in postankih vlakov si lahko ogledate v iskalniku voznega reda.

O prireditvi

Osrednji prireditveni prostor bo znova na Kongresnem trgu, servisni del z garderobami in okrepčevalnicami pa na Trgu republike. Štartne številke in čipe z majicami bodo udeleženci tudi letos prevzemali na Gospodarskem razstavišču v sklopu sejma Tečem med 26. in 29. oktobrom. Na sejmu bodo poleg prevzema številk ponujali tudi bogat razstavni program, spremljevalno dogajanje na odru, tam bo tudi otvoritev 22. maratona s predstavitvijo vabljenih tekačev. Štart maratona, ki bo 29. oktobra, bo na Slovenski cesti, cilj na Kongresnem trgu, ravninska trasa pa bo potekala po ulicah in cestah v centru mesta in širši okolici.

Več o dogodku si lahko preberete na spletni strani Volkswagen Ljubljanskega maratona https://vw-ljubljanskimaraton.si/sl.

Več informacij o voznih redih, cenah in o ponudbi Slovenskih železnic dobite:

• v Infocentrih Koper, Ljubljana, Celje in Maribor,

• na potniških blagajnah,

• po elektronski pošti Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..