Z vlakom na Stonese v Zürich

Rolling Stones...saj veste, kako se je vse začelo. Mick (Jagger) in Keith (Richards) sta se na poti v šolo srečala na legendarni železniški postaji Dartford, kjer stoji zdaj spomenik. Beseda je dala besedo, k sodelovanju sta povabila še Briana (Jones) in leta 1962 so bile legende rojene, takrat so imeli tudi prvi koncert v Marque Clubu v Londonu. Po svetu so prodali več kot 200 milijonov albumov.

V sklopu letošnje svetovne turneje »No filter«RollingStones  se bodo ustavili v številnih evropskih mestih. Nekateri jih imajo za »Ugly, dirty, bad,« ampak občudovalci jih že desetletja zvesto ljubijo in jim sledijo, kot eni od najbolj legendarnih svetovnih skupin vseh časov.

Pridružite se jim na svetovni turneji in uživajte v neverjetnem zvoku, enkratni predstavi in izkušnji…

Stonesi v letu 2017 koncertirajo v številnih krajih po Evropi - koncerti. Predlagamo, da se z vlakom zapeljete v Zürich in doživite "večne" in neponovljive "Rollinge." Zürichu bodo 20. septembra. Zapeljite se na koncert z vlakom, preprosto, ugodno in brezskrbno. Iz Ljubljane  v Zürich že od 39 evrov.

Podrobnosti o koncertu v Zürich - Letzigrund.

Več o voznem redu in ceni vozovnic najdete na - http://www.slo-zeleznice.si/sl/potniki/tujina/nemcija/muenchen.

Več informacij o ponudbi Slovenskih železnic dobite še:
v Infocentrih Koper, Ljubljana, Celje in Maribor,
na potniških blagajnah,
po tel. št 1999, pri čemer je cena klica iz omrežja Softnet 0,91 evra z vštetim DDV; ceno klicev iz drugih omrežij določajo drugi operaterji,
po elektronski pošti Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..