Potniški promet

Z vlakom na Vseslovenski sejem

#

V Šentvidu pri Stični, v okolici Gostilne Pri Japu, se bo od 5. do 7. oktobra spet sejmarilo! Pestro sejemsko dogajanje, številni nastopi, delavnice za otroke in še in še ... 

Bolj podrobno

S Pikinim vlakom na Pikin festival

#

S Pikinim vlakom na največji otroški festival - Pikin festival. V soboto, 29. septembra, vas bo navihana Pika nogavička spremljala, na vlaku, na poti iz Celja v Velenje! 

Bolj podrobno

Obročno plačevanje

#

Na kar 46 postajah po Sloveniji lahko svoje vozovnice kupite na več obrokov. Nakup na obroke - hitro in enostavno.

Bolj podrobno

Abonentske splošne vozovnice

#

Od 1. junija: cenejše letne splošne abonentske vozovnice! Na voljo so tudi polletne in letne osnovnošolske abonentske vozovnice. S splošnimi in osnovnošolskimi abonentskimi vozovnicami za lokalne potniške vlake potujete brez doplačil tudi z vlaki IC, EC, MV in ICS. Možen nakup na obroke.

Bolj podrobno

V šolsko/študijsko leto s subvencionirano vozovnico IJPP

#

Z e-vlogo do enotne vozovnice IJPP z digitalnim potrdilom. Hitro do vozovnice z e-vlogo na vseh večjih železniških postajah. 

Bolj podrobno

Na izlet z IZLETko

#

Ob sobotah, nedeljah in praznikih na pot z IZLETko, vozovnico za neomejena potovanja po Sloveniji! Z uveljavitvijo ponudbe IZLETka se ukinja 30- odstotni popust za potovanje ob koncih tedna in praznikih -Turist vikend.

 

Bolj podrobno

ZLATKA – nova vozovnica za seniorje

#

Pojdite, kamor si želite. Z Zlatko za seniorje. Leto dni po vseh poteh Slovenije za 299 evrov. Potovanje na dan vas tako lahko stane le 0,82 €. Akcija: če kupite Zlatko v paru, boste za nakup obeh odšteli 499 evrov. Možen nakup na obroke. 

Bolj podrobno

Trst, letališče Trst (Ronchi), Videm (Udine)

#

NOVO: Z direktnim vlakom iz Ljubljane do Trsta že za 8,00 evrov, do letališča Trst (Ronchi) za 11,60 evra in do Vidma za 15,60 evra.

Bolj podrobno