Potniški promet

19. julij - spremembe voznega reda

#

Zaradi obsežnih gradbenih del in zapor proge med postajami Celje-Laško-Rimske Toplice bo v času od 19. julija do 8. decembra 2018 na odsekih štajerske proge prilagojen vozni red vlakov, namesto nekaterih vlakov pa bo uveden nadomestni avtobusni prevoz. 

Bolj podrobno

ZLATKA – nova vozovnica za seniorje

#

Pojdite, kamor si želite. Z Zlatko za seniorje. Leto dni po vseh poteh Slovenije za 299 evrov. Potovanje na dan vas tako lahko stane le 0,82 €. Akcija: če kupite Zlatko v paru, boste za nakup obeh odšteli 499 evrov.

Bolj podrobno

Na izlet z IZLETko

#

Nova ponudba od 1. junija! Ob sobotah, nedeljah in praznikih na pot z IZLETko, vozovnico za neomejena potovanja po Sloveniji! Z uveljavitvijo ponudbe IZLETka se ukinja 30- odstotni popust za potovanje ob koncih tedna in praznikih -Turist vikend.

 

Bolj podrobno

Abonentske splošne vozovnice

#

Nova ponudba od 1. junija: cenejše letne splošne abonentske vozovnice! Na voljo so tudi polletne in letne osnovnošolske abonentske vozovnice. S splošnimi in osnovnošolskimi abonentskimi vozovnicami za lokalne potniške vlake potujete brez doplačil tudi z vlaki IC, EC, MV in ICS.

Bolj podrobno

Z vlakom v Vipavsko dolino na Lakeness festival

#

Po vstopnico v Info centre SŽ in z vlakom kar 50 odstotkov ceneje na Lakeness festival v Vipavsko dolino.

Bolj podrobno

Na veliki šmaren se na Brezje zapeljite z vlakom

#

15. avgusta, na praznik Marijinega vnebovzetja, praznika upanja se zapeljite z vlakom do Otoč. Na praznični dan izrabite številne popuste, ki jih ponujajo Slovenske železnice.

Bolj podrobno

Ugodno z vlakom do evropskih letališč

#

Za vaš letošnji dopust smo sestavili potovalni načrt do zadnjega detajla. Brez presenečenj, nezgod in slabe volje. Z njim si uresničite počitnice, ki ste si jih tako dolgo čakali.

Bolj podrobno

Poletni nočni vlak: Koper - Budimpešta

#

Med 22. junijem in 3. septembrom, se do Madžarske prestolnice do veličastnega mesta ob bregovih Donave lahko odpravite tudi z nočnim vlakom iz Kopra.

Bolj podrobno