Potniški promet

V »Veseli« december se zapeljimo z vlakom

#

Tudi v Sloveniji se v številnih mestih že prižigajo luči in počasi odpirajo božično-novoletni sejmi, ki le še čakajo na obiskovalce in turiste…zapeljite se v praznične dni z vlakom.

Bolj podrobno

Z Božičkom in muzejskim vlakom na pot

#

Božiček bo decembra že četrto leto zapored z muzejskim vlakom potoval po različnih poteh Slovenije, pridružite se mu tudi vi!

Bolj podrobno

Z Muco Copatarico na blejsko zimsko pravljico

#

Bled vas pričakuje! Popeljite se s praznično okrašenim vlakom v družbi Muce Copatarice in njenega pomočnika zimski pravljici naproti. Že od 3. decembra. Obeta se pestro dogajanje za vso družino...

Bolj podrobno

S pravljičnimi vilami v praznično Celje

#

Pravljične vile vas bodo na vlakih pospremile v Pravljično deželo v Celju, kjer se odvijajo brezplačna doživetja za najmlajše in malo starejše vse do silvestrovega.

Bolj podrobno

Z vlakom na silvestrovanje

#

Že veste, kje boste preživeli najdaljšo in najbolj noro noč? Ste morda pomislili, da bi silvestrovo doživeli pod zvezdami,  ampak  s pridihom drugačnosti….

Bolj podrobno

Z vlakom na enodnevni izlet v Gradec

#

Na izlet v avstrijski Gradec mimo trgov in parkov do znamenite »plavajoče školjke« (Murinsel)...kdaj? 10. in 17. decembra.

Bolj podrobno

Švica

#

Švica vabi obiskovalce od blizu in daleč predvsem s svojo neokrnjeno naravo. Cena enosmerne vozovnice Ljubljana - Zürich že od 29 evrov.

Bolj podrobno

Že diši po snegu in božičnih sejmih…

#

Počasi se odpirajo božični sejmi z bogato ponudbo dogodkov, kjer vsakdo najde kaj zase.  Čas je, da se zapeljemo na izlet … Z VLAKOM seveda! Že od 9 evrov...

Bolj podrobno

Z vlakom na Muzikal Mamma Mia

#

Doživite glasbeno-plesno zapuščino legendarne švedske skupine ABBA.  Muzikal bo med 12. novembrom in 22. decembrom, gostoval v sedmih slovenskih krajih. Z vstopnico za koncert do 50 odstotkov cenejše vozovnice za vlak.

Bolj podrobno

Srbija

#

Beograd že za 25 evrov.  Vlaki vas popeljejo tudi v Niš, Vrnjačko Banjo, Bar in naprej. Obujanje spominov ali doživljanje nekaj povsem novega za generacije, ki prihajajo.

 

Bolj podrobno

Zdraviliški vlak

#

Z vozovnico za vlak je kopanje v Zdravilišču Laško ali v Termah Olimie cenejše! Vlak pripelje v neposredno bližino zdravilišča oziroma term.

Bolj podrobno

Z vlakom v Planico 2017

#

Vstopnice (paketi) za največji slovenski športni praznik že v predprodaji na prodajnih mestih Slovenskih železnic.

Bolj podrobno