Potniški promet

V novo šolsko leto z novo subvencionirano vozovnico IJPP

#

Prodaja subvencioniranih vozovnic IJPP za dijake za šolsko leto 2016/2017 se bo začela 29. avgusta na prodajnih mestih prevoznikov. Kot pretekla leta bo tudi letos mogoče vlogo izpolniti preko spletne vloge.

Bolj podrobno

V Ruše na že 17. Letni oder

#

Gibonni, Massimo, Magnifico in drugi vas bodo razvajali med 19. in 28. avgustom. Izrabite ugodnosti in popuste in se v Ruše zapeljite z vlakom.

Bolj podrobno

V Pulj, Poreč in Rovinj (Istra)

#

V Istro do 70 odstotkov ceneje! Ne zamudite številnih dogodkov, ki jih v Istri že tradicionalno organizirajo vse leto. Vabijo Pazin, Buzet, Vodnjan, Pulj in številna druga mesta...

Bolj podrobno

Zdraviliški vlak

#

Z vozovnico za vlak je kopanje v Zdravilišču Laško ali v Termah Olimie cenejše! Vlak pripelje v neposredno bližino zdravilišča oziroma term.

Bolj podrobno

Cel film na vlaku že od 9 evrov

#

Ni pomemben samo cilj, ampak tudi pot! Slovenske železnice vas zapeljemo na izletniško avanturo v evropska mesta.

Bolj podrobno

Z muzejskim vlakom po Deželi celjski

#

Med Celjem in Podčetrtkom. Če se radi potepate sami ali z vodnikom - izstopite na vmesnih postajah vlaka in raziskujte Šentjur, Šmarje pri Jelšah, Rogaško Slatino in ostale manjše kraje...
 

 

 

 

Bolj podrobno

Z vlakom v središče vaših doživetij, na 64. Ljubljana festival

#

Do 13. septembra se zapeljite v središče festivalskega dogajanja. Vstopnice kupite v Infocentrih SŽ v Kopru, Ljubljani, Celju in Mariboru, ob nakupu prejmete bon za 50-odstotni popust za nakup vozovnic za dve osebi.

Bolj podrobno

Split

#

Že od 37 evrov iz Ljubljane do Splita, ki je čudovito izhodišče za obisk katerega od otokov ali potep po dalmatinski obali.

Bolj podrobno

V Benetke, na že 73. mednarodni filmski festival

#

Kako? S kombiniranim prevozom, ki  temelji na učinkovitem cestnem prevozu do hitrih vlakov iz Trsta do Benetk… na najstarejši filmski festival. Kdaj? Med  31. avgustom in 10. septembrom.

Bolj podrobno

S posebnim vlakom v Ribnico na 41. sejem suhe robe…

#

Tudi letos bo na prvo septembrsko nedeljo v Ribnici tradicionalni kulturno-etnografski sejem suhe robe in lončarstva ter rokodelski festival. Cena povratne vozovnice je 8 evrov.

Bolj podrobno

V Carigrad že od 93 evrov

#

V sodelovanju z agencijo Optima Tours smo za vse avanturiste pripravili atraktivno ponudbo za direktno potovanje do Carigrada (Istanbul).

Bolj podrobno

Postojnska jama

#

Kraška lepotica je s človeško ribico in svojim čudovitim bogastvom kapnikov ena najbolj znanih kraških jam na svetu. Je kraj, ki ga vsako leto obišče na tisoče turistov iz Slovenije in tujine.

Bolj podrobno