Potniški promet

Dunaj

#

Doživite čarobno privlačnost Dunaja. Z vlakom iz Ljubljane že od 29 evrov naprej. Opera, poletna rezidenca Hofburg, dvorec Schönbrunn in še in še... 

Bolj podrobno

Z vlakom na 24. Avtomobilski salon

#

Po dolgih letih v Ljubljani spet največja avtomobilska sejemska prireditev pri nas  - od 27. marca do 2. aprila. Izrabite popuste in se na ogled prireditve pripeljite z vlakom. 

Bolj podrobno

Z vlakom v Terme Čatež - do največjega termalnega bazenskega kompleksa

#

Z vozovnico za vlak: 20 % popust za obiskovalce Poletne in Zimske Termalne riviere ter Savna parka. Vabljeni na valove zabave 365 dni.

Bolj podrobno

Slovenske železnice - Potniški promet in skupina Arriva ponujamo nove povezave med Slovenijo in Italijo

#

Z ljubljanske avtobusne postaje vsak dan z avtobusom do tržaške železniške postaje in naprej s hitrimi vlaki Le Frecce.

Bolj podrobno

Ceneje po Evropi z Interrailom

#

Bi si radi ogledali znamenite evropske prestolnice? Ste Evropo prekrižarili v mladosti, zdaj pa bi si ponovno radi ogledali Pariz, London ali Rim? Potem je Interrail vozovnica prava za vas. Sedaj kar 15 odstotkov cenejša.

Bolj podrobno

Z muzejskim vlakom na Festival čokolade v Radovljico

#

Vabimo vas, da se v nedeljo, 23. aprila, zapeljete z muzejskim vlakom na največjo čokoladno prireditev v Sloveniji, na Festival čokolade v Radovljico. Vstop na prireditev je prost!

Bolj podrobno

V Zagreb na izlet in obisk razstave - Zagreb - Dunaj okoli leta 1900

#

Ne zamudite srečanja z mojstrovinami umetnosti »fin de siecle« Dunaja in Zagreba. Z vlakom v Zagreb že za 9 evrov!

Bolj podrobno

Na prvomajsko razvajanje v Pulj

#

Z direktnim vlakom v Pulj, da občutite morski utrip, nato še na potep z ladjico na Brione, kjer boste spoznali številne arheološke in živalske znamenitosti. Iz Ljubljane v Pulj in nazaj že za 17,40 evrov.

Bolj podrobno

Z muzejskim vlakom po Bohinjski progi

#

Vabimo vas, da se zapeljete v stare čase. Z vlakom, ki je vozil že naše prednike, se bomo vozili po slikoviti Bohinjski progi, ki šteje že več kakor sto let. Ustavimo čas in skupaj preživimo lep in zanimiv dan tudi z izletom v Goriška Brda.

Bolj podrobno

Doživite 1. maj v Splitu...

#

Z vlakom v Split na prvomajski izlet. Povzpnite se na hrib Marjan, ki je res visok le 178 metrov, užijte prijetno božajoče spomladanske temperature ob morju in ne pozabite obiskati Dioklecijanove palače. Iz Ljubljane v Split že za 38,30 evrov.  

Bolj podrobno

Z vlakom na Zeleni festival v Rogatec

#

Kdaj? V soboto, 29.aprila, okusimo dediščino in se spoznajmo s samooskrbnim vrtom.  

Bolj podrobno

Avtovlak

#

Preprosto, hitro in varno se lahko z avtovlakom zapeljete skozi najdaljši slovenski predor, skozi goro Črna prst v dolino Bače, z Gorenjske na Primorsko.

Bolj podrobno