Potniški promet

Split

#

Že od 38,30 evrov iz Ljubljane do Splita, ki je čudovito izhodišče za obisk katerega od otokov ali potep po dalmatinski obali. Morje vabi...

Bolj podrobno

V novo šolsko/študijsko leto s subvencionirano vozovnico IJPP

#

Letos z e-vlogo do enotne vozovnice IJPP z digitalnim potrdilom. Kako ga pridobiš, kje, kako dolgo traja, kaj za to potrebuješ, lahko prebereš na - EnotnavozovnicaIjpp. Vozovnice v predprodaji od 21. avgusta.

Bolj podrobno

Zapeljite se na že X. Rimske igre na Ptuj

#

Najstarejše slovensko mesto Ptuj se bo, med 17. do 20. avgustom, znova spremenilo v rimsko Poetovio. Z vlakom se zapeljite v središče rimskega dogajanja, med gladiatorje, legionarje in številne druge rimske like...Rimske igre vabijo!

Bolj podrobno

Z vlakom na nepozabno prleško trgatev...

#

16. septembra se z vlakom zapeljite na prleško trgatev: kjer boste brezskrbno okušali prleška vina in jedi ter se poskusili tudi pri delu v vinogradu. Pridružite se nam...

Bolj podrobno

Na vlakih po Koroški progi v poletnem času več prostora za prevoz koles

#

V poletnem času spet ob sobotah potniški vlaki po Koroški progi: na vlakih tudi več prostora za prevoz koles. Več možnosti za kolesarjenje in odkrivanje koroških turističnih biserov in znamenitosti. Obiščite jih!

Bolj podrobno

V Benetke, na že 74. mednarodni filmski festival

#

Kako? S kombiniranim prevozom, ki  temelji na učinkovitem cestnem prevozu do hitrih vlakov iz Trsta do Benetk… na najstarejši filmski festival. Med 30. avgustom in 9. septembrom!

Bolj podrobno

Obiščite 65. Ljubljana festival

#

Do 31. avgusta se zapeljite v središče festivalskega dogajanja. Vstopnice kupite v Infocentrih SŽ v Kopru, Ljubljani, Celju in Mariboru, ob nakupu prejmete bon za 50-odstotni popust za nakup vozovnic za dve osebi.

Bolj podrobno

Srbija

#

V Beograd že za 29 evrov.  Vlaki vas popeljejo tudi v Niš, Vrnjačko Banjo, Bar in naprej. Obujanje spominov ali doživljanje nekaj povsem novega za generacije, ki prihajajo. Z nočnim vlakom v vagonu z ležalniki!

 

Bolj podrobno

V Carigrad že od 119 evrov

#

V sodelovanju z agencijo Optima Tours smo za vse avanturiste pripravili atraktivno ponudbo za direktno potovanje do Carigrada (Istanbul).

Bolj podrobno

Ugodneje na razvajanje v Rimske terme

#

Z vozovnico za vlak: 25 % popust za bazen in bazen s savno, ter 15 % popust na wellness storitve v Wellness centru Amalija.

.

Bolj podrobno

Čas poletja je tudi čas glasbenih užitkov…

#

Privoščite si glasbeno razvajanje, zapeljite se z vlakom na koncert in občudujte glasbene velikane: Robbie Williams, Duran Duran.

Bolj podrobno

Zapeljite se na Ptuj na Dneve poezije in vina

#

Ptuj se bo letos že enaindvajsetič, med 23. in 26. avgustom, spremenil v prestolnico poezije, glasbe in vina. Letošnja častna pesniška gosta bosta slovenski pesnik Andrej Brvar in svetovno znani čilski pesnik Raúl Zurita. Ne zamudite!

Bolj podrobno