Potniški promet

Zapeljite se z muzejskim vlakom v Podčetrtek

#

Vabi vas 3. Festival vina in čokolade! 6. maja, se boste lahko posladkali in poskusili izbrana vina, pa še prisluhnili koncertu Nine Pušlar. Ne zamudite!

Bolj podrobno

Opatija

#

Opatija, ki jo pogosto imenujejo kar jadranska Nica, je eden najbolj znanih turističnih krajev na Hrvaškem. Do Opatije in nazaj vozita dva direktna vlaka na dan.

Bolj podrobno

Na Čarobni dan v Zagreb z vlakom

#

Preživite čarobni 7. maj v zagrebškem parku Maksimir in v živalskem vrtu. Do hrvaške prestolnice že za 9 evrov.

Bolj podrobno

Doživite 1. maj v Splitu...

#

Z vlakom v Split na prvomajski potep. Povzpnite se na hrib Marjan, ki je res visok le 178 metrov, užijte prijetno božajoče spomladanske temperature ob morju in ne pozabite obiskati Dioklecijanove palače. Iz Ljubljane v Split že za 38,30 evrov.  

Bolj podrobno

Vsak dan iz Ljubljane v Trst in naprej

#

Z ljubljanske avtobusne postaje vsak dan z avtobusom do tržaške železniške postaje in naprej s hitrimi vlaki Le Frecce.

Bolj podrobno

Na praznično razvajanje v Pulj

#

Z direktnim vlakom v Pulj, da začutite morski utrip, nato še na potep z ladjico na Brione, kjer boste spoznali številne arheološke in živalske znamenitosti. Iz Ljubljane v Pulj in nazaj že za 17,40 evrov.

Bolj podrobno

Z muzejskim vlakom po Deželi celjski

#

Odkrite skrite kotičke med Celjem in Podčetrtkom! Če se radi potepate sami ali z vodnikom - spoznajte Šentjur, Šmarje pri Jelšah, Rogaško Slatino in druge kraje ter njihove znamenitosti in lepote.
 

Bolj podrobno

Madžarska

#

V madžarsko prestolnico lahko potujete po nizkocenovni ponudbi: iz Ljubljane do Budimpešte za samo 9 evrov. Spoznajte "čarde" s cigansko glasbo in plesom.

Bolj podrobno

Na Muzikal Mamma Mia z vlakom

#

Kupite vstopnico za Mamma Mio v Infocentrih Slovenskih železnic, kjer dobite še bon za 50 odstotni popust za enosmerno oziroma povratno vozovnico od vseh postaj na območju SŽ, do postaje kraja, kjer bo koncert.

Bolj podrobno

Srbija

#

V Beograd že za 29 evrov.  Vlaki vas popeljejo tudi v Niš, Vrnjačko Banjo, Bar in naprej. Obujanje spominov ali doživljanje nekaj povsem novega za generacije, ki prihajajo.

 

Bolj podrobno

Z vlakom na Zeleni festival v Rogatec

#

Kdaj? V soboto, 29.aprila, okusimo dediščino in se spoznajmo s samooskrbnim vrtom.  

Bolj podrobno

Kulinarično potovanje z muzejskim vlakom

#

Vsi raziskovanja željni – pridružite se nam na pomladnem kulinaričnem potovanju v leto 1906, in »otvoritvi« Bohinjske proge s prestolonaslednikom Francem Ferdinandom.

Bolj podrobno