Potniški promet

Z Božičkovim vlakom v čarobni december

#

Naj se v čarobnem decembrskem času prižgejo iskrice v očeh vaših najmlajših. Zapeljite jih na vožnjo z muzejskim vlakom in Božičkom v katero od bližnjih mest in se sprehodite po okrašenih ulicah ob svetlečih stojnicah, kjer se boste lahko  posladkali s praženimi mandlji in pogreli s čajem ali kuhanim vinom. 

Bolj podrobno

S pravljičnimi vilami v praznično Celje

#

Pravljične vile vas bodo na vlakih pospremile v Pravljično deželo v Celju, kjer se odvijajo brezplačna doživetja za najmlajše in malo starejše vse do silvestrovega.

Bolj podrobno

Z vlakom na Ledeno fantazijo

#

Bogato praznično ponudbo Ljubljane, bo letos dopolnila Ledena fantazija, drsališče ki se razprostira na več kot dva tisoč kvadratnih metrih. Z vstopnico za Ledeno fantazijo potujete z vlakom brezplačno, ob predloženi vozovnici za vlak, pa si lahko brezplačno izposodite tudi drsalke.

Bolj podrobno

Pravljični vlak z Muco Copatarico

#

V čarobnem decembru, ko se prižgejo praznične luči in se zasvetijo otroške oči, se zapeljite s pravljičnim vlakom, ki bo v družbi Muce Copatarice in pomočnika škrata zapeljal iz Nove Gorice do Bleda Jezero.

Bolj podrobno

Slovenski knjižni sejem

#

Vabimo vas med knjige! Vrata odpira že 33. Slovenski knjižni sejem, ki bo ponudil kar 303 dogodke, na številnih stojnicah pa boste lahko po sejemskih cenah kupili novo čtivo za krajšanje popotovanj z vlakom.

Bolj podrobno

Najbolj čarobni božični sejmi

#

Lesketajoče lučke, dišeče kuhano vino, sladki medenjaki, vroča čokolada in lectova srca, z malce sreče tudi sneg – Božič je pred vrati! V mestih širom Evrope bodo zaživeli nešteti  božični sejmi, ki vabijo k pohajkovanju, čvekanju in uživanju. In najboljše: vse sejme lahko obiščete z vlakom!

Bolj podrobno

Vsak dan iz Ljubljane v Trst in naprej

#

Z ljubljanske avtobusne postaje vsak dan z avtobusom do tržaške železniške postaje in naprej s hitrimi vlaki Le Frecce.

Bolj podrobno

Na razstavo Alme M. Karlin in po darilo

#

Na razstavo o Kolumbovi hčeri, Almi M. Karlin, se zapeljite z vlakom, kot je v začetku 20. stoletja potovala tudi ona sama in prejmite lepo darilo. 

Bolj podrobno

Interrail

#

Prekrižarite Evropo z vozovnico Interrail. Cene se začnejo že pri 43 evrih. Velja za vse generacije. Sedaj kar 15 odstotkov cenejša.

Bolj podrobno

Dunaj

#

Doživite čarobno privlačnost Dunaja. Z vlakom iz Ljubljane že od 29 evrov naprej. Opera, poletna rezidenca Hofburg, dvorec Schönbrunn in še in še... 

Bolj podrobno

Srbija

#

V Beograd že za 29 evrov.  Vlaki vas popeljejo tudi v Niš, Vrnjačko Banjo, Bar in naprej. Obujanje spominov ali doživljanje nekaj povsem novega za generacije, ki prihajajo. 

 

Bolj podrobno

Švica

#

Švica vabi obiskovalce od blizu in daleč predvsem s svojo neokrnjeno naravo. Cena enosmerne vozovnice Ljubljana - Zürich že od 39 evrov.

Bolj podrobno