Potniški promet

Srbija

#

V Beograd že za 29 evrov.  Vlaki vas popeljejo tudi v Niš, Vrnjačko Banjo, Bar in naprej. Obujanje spominov ali doživljanje nekaj povsem novega za generacije, ki prihajajo.

 

Bolj podrobno

Z vlakom na 65. Ljubljana festival

#

Do 31. avgusta se zapeljite v središče festivalskega dogajanja. Vstopnice kupite v Infocentrih SŽ v Kopru, Ljubljani, Celju in Mariboru, ob nakupu prejmete bon za 50-odstotni popust za nakup vozovnic za dve osebi.

Bolj podrobno

Novosti poletnega voznega reda

#

V nedeljo, 11. junija, začne v železniškem potniškem prometu veljati poletni vozni red. Po Sloveniji in v tujino bo vozilo več dodatnih vlakov, več pa bo tudi prostora za kolesa na vlakih.

 

Bolj podrobno

Gremo, s 50 % popustom na Woodland

#

Na največji open air elektronski festival kar 50 odstotkov ceneje. Z vlakom!

Bolj podrobno

Do letališč in pristanišč

#

Poleg brniškega letališča Jožeta Pučnika čedalje več potnikov iz Slovenije uporablja tudi bližnja letališča v Avstriji ali pa celo letališča v Nemčiji. Do tja pa z vlakom!

Bolj podrobno

Z vlakom na 13. festival GorA RockA

#

Na Šentviški planoti se bo med 29. junijem in 2. julijem spet treslo, »špilal« bodo rock. Magnifico, Vlado Kreslin in Mali bogovi, Tabu, San Di  Ego in še mnogi drugi vabijo v Prapetno Brdo.  

Bolj podrobno

V poletnem času več prostora za prevoz koles na vlakih po Koroški progi

#

Kolesarjenje oziroma potepanje po Sloveniji s kolesom postaja vse bolj privlačno in zanimivo za domače in tuje popotnike. Naložite kolo na vlak in nato na potep po Koroški...

Bolj podrobno

Z vlakom na ogled vojaške zgodovine v Pivko

#

Z vlakom v Pivko v Park vojaške zgodovine, ki tudi letos vabi s številnimi dogodki...

Bolj podrobno

Vsak dan iz Ljubljane v Trst in naprej

#

Z ljubljanske avtobusne postaje vsak dan z avtobusom do tržaške železniške postaje in naprej s hitrimi vlaki Le Frecce.

Bolj podrobno

Bliža se poletje, tudi čas glasbenih užitkov…

#

Privoščite si glasbeno razvajanje, zapeljite se z vlakom na koncert in občudujte glasbene velikane: Guns N' Roses, Sting, U2, Robbie Williams.

Bolj podrobno

V Pulj, Vodnjan in Rovinj (Istra)

#

Ne zamudite številnih dogodkov, ki jih v Istri že tradicionalno organizirajo vse leto. Vabijo Pazin, Buzet, Vodnjan, Pulj in številna druga mesta...zapeljite se z vlakom!

Bolj podrobno