Potniški promet

Z muzejskim vlakom v Borovnico na obeležitev visokega železniškega jubileja in na praznik borovnic

#

Borovnica bo 29. julija zaživela v znamenju borovnic, že 27. julija pa proslavila 160. obletnico Južne železnice. Zapeljite se z "muzejcem" zgodovinskim dogodivščinam naproti.

Bolj podrobno

Split

#

Že od 38,30 evrov iz Ljubljane do Splita, ki je čudovito izhodišče za obisk katerega od otokov ali potep po dalmatinski obali. Morje vabi...

Bolj podrobno

Poletna potovanja za vsak žep

#

Poletje je IN! Za odločitev za potovanje z vlakom po Evropi vam to poletje dajemo več kot dovolj razlogov…Izberite in se zapeljite!

Bolj podrobno

Z vlakom v Terme Čatež - do največjega termalnega bazenskega kompleksa

#

Z vozovnico za vlak: 20 % popust za obiskovalce Poletne in Zimske Termalne riviere ter Savna parka. Vabljeni na valove zabave 365 dni.

Bolj podrobno

Z vlakom na ogled vojaške zgodovine v Pivko

#

Z vlakom v Pivko v Park vojaške zgodovine, ki tudi letos vabi s številnimi dogodki...

Bolj podrobno

Z vlakom v Budimpešto na 25.festival Sziget

#

V madžarsko prestolnico se lahko zapeljete že od 9 evrov: z vlakom preko Hodoša ali Zagreba na festivalski otok v Budimpešto, kjer se bo med 9. in 16. avgustom spet »dogajalo«…

Bolj podrobno

Vsak dan iz Ljubljane v Trst in naprej

#

Z ljubljanske avtobusne postaje vsak dan z avtobusom do tržaške železniške postaje in naprej s hitrimi vlaki Le Frecce.

Bolj podrobno

Čas poletja je tudi čas glasbenih užitkov…

#

Privoščite si glasbeno razvajanje, zapeljite se z vlakom na koncert in občudujte glasbene velikane: Sting, Bijelo dugme, Robbie Williams.

Bolj podrobno

Regio As (od 1. julija 2017)

#

REGIO AS je cenovno ugodna ponudba za enosmerna ali povratna potovanja v 2. razredu z vsemi vlaki v Beljak (Villach), Celovec (Klagenfurt), Gradec (Graz) in Lipnico (Leibnitz).

Bolj podrobno

Z vlakom v rokometno Celje: bliža se EP mladink (U19)

#

Od 27. julija do 6. avgusta bo Celje znova živelo z rokometom.  Knežje mesto bo namreč gostilo Evropsko rokometno prvenstvo mladink (U19). Z vlakom v Celje, izrabite številne popuste! Prepustite se rokometnim užitkom!

Bolj podrobno

Prerojeno življenje v Termah Olimia

#

Celovita in kakovostna wellness ponudba, vodna doživetja, razvajanje v svetu savn v Termah Olimia. Z vozovnico je kopanje cenejše 30 %, za otroke 50 %.

Bolj podrobno

Z vlakom na 65. Ljubljana festival

#

Do 31. avgusta se zapeljite v središče festivalskega dogajanja. Vstopnice kupite v Infocentrih SŽ v Kopru, Ljubljani, Celju in Mariboru, ob nakupu prejmete bon za 50-odstotni popust za nakup vozovnic za dve osebi.

Bolj podrobno