Potniški promet

Z vlakom na 65. Ljubljana festival

#

Do 31. avgusta se zapeljite v središče festivalskega dogajanja. Vstopnice kupite v Infocentrih SŽ v Kopru, Ljubljani, Celju in Mariboru, ob nakupu prejmete bon za 50-odstotni popust za nakup vozovnic za dve osebi.

Bolj podrobno

Zagreb

#

Do hrvaške prestolnice že za 9 evrov. Zagreb je dobra izbira za enodnevne izlete, obiske sejmov, koncertov ...

Bolj podrobno

Avtovlak

#

Preprosto, hitro in varno se lahko z avtovlakom zapeljete skozi najdaljši slovenski predor, skozi goro Črna prst v dolino Bače, z Gorenjske na Primorsko.

Bolj podrobno

Z vlakom na festival Rock in Vienna (Dunaj)

#

Zapeljite se v avstrijsko prestolnico, kjer bo med 2. in 5. junijem, največji avstrijski heavy rock festival. Z vlakom že od 29 evrov!

 

 

 

Bolj podrobno

Z vlakom na ogled največje razstave o krasu na svetu

#

Notranjski muzej Postojna ponuja tudi ogled originalnega zaklada iz Predjamskega gradu. Ogledate si lahko tudi nastajanje kraških jam in kapnikov...Z vozovnico za vlak lahko uveljavljate 20-odstotni popust pri vstopnini za razstavo. Spoznajte čudoviti kraški svet!

Bolj podrobno

Na največji športno-elektronski dogodek v Sloveniji-Tušev tek barv

#

23. junija, z vlakom v Ljubljano 50-odstotkov ceneje, na največjo zabavo. S Slovenskimi železnicami in Tušem zabavno in športno v poletje...Bodite zraven!

Bolj podrobno

Z muzejskim vlakom po Deželi celjski

#

Odkrite skrite kotičke med Celjem in Podčetrtkom! Če se radi potepate sami ali z vodnikom - spoznajte Šentjur, Šmarje pri Jelšah, Rogaško Slatino in druge kraje ter njihove znamenitosti in lepote.
 

Bolj podrobno

Madžarska

#

V madžarsko prestolnico lahko potujete po nizkocenovni ponudbi: iz Ljubljane do Budimpešte za samo 9 evrov. Spoznajte "čarde" s cigansko glasbo in plesom.

Bolj podrobno

Vsak dan iz Ljubljane v Trst in naprej

#

Z ljubljanske avtobusne postaje vsak dan z avtobusom do tržaške železniške postaje in naprej s hitrimi vlaki Le Frecce.

Bolj podrobno

Bliža se poletje, tudi čas glasbenih užitkov…

#

Privoščite si glasbeno razvajanje, zapeljite se z vlakom na koncert in občudujte glasbene velikane: Guns N' Roses, Sting, U2, Robbie Williams.

Bolj podrobno

Z muzejskim vlakom po Bohinjski progi

#

Vabimo vas, da se zapeljete v stare čase. Z vlakom, ki je vozil že naše prednike, se bomo vozili po slikoviti Bohinjski progi, ki šteje že več kakor sto let. Ustavimo čas in skupaj preživimo lep in zanimiv dan tudi z izletom v Goriška Brda.

Bolj podrobno

Srbija

#

V Beograd že za 29 evrov.  Vlaki vas popeljejo tudi v Niš, Vrnjačko Banjo, Bar in naprej. Obujanje spominov ali doživljanje nekaj povsem novega za generacije, ki prihajajo.

 

Bolj podrobno